Yannick Welman

Sinds oktober 2019 realiseert Welman Projects afbraakwerken, kleine of totaalrenovaties en ruwbouw-, dak- en grondwerken. Sindsdien haalt zaakvoerder Yannick Welman elke dag steeds meer z’n hart op in ‘den bouw’.

Na een korte carrière als snowboarder in het buitenland, keert Yannick in 2011 terug naar België om aan de slag te gaan bij een bedrijf dat zonneweringen plaatst. Yannick grijpt al snel een vast contract beet en leert er de kneepjes van het vak. Het bedrijf breidt al snel uit, net zoals Yannicks’ functie. Hij levert onder andere de service voor grote leveranciers zoals het Havenhuis in Antwerpen en verzorgt het contact op verschillende werven.

Bij z’n talloze werfbezoeken komt het gezegde ‘praktijk is de beste leerschool’ van pas: 12 jaar lang steelt hij met z’n ogen en leert hij de moet- en mijdregels die bij zo’n projecten komen kijken. Tijdens deze periode neemt hij ook z’n eigen huis van kop tot teen onder handen: van ruwbouw tot totaalrenovatie.

Na dit thuisproject kriebelt het om opnieuw te verbouwen. Hij mist de renovatiewerken en beslist om de stap naar een leven als zaakvoerder en zelfstandige te zetten. Na een periode van werken in onderaanneming scoort hij al snel heel wat projecten met z’n steeds toenemende vakkennis. In 2020 stijgt het aantal aanvragen zo snel dat hij een extra werkkracht aanwerft: welkom Gust!

Elke werkdag ziet er anders uit, maar de toffe en gezellige werksfeer en de voldoening is er steeds. Dat smaakt naar meer. Want wie oefent er niet graag z’n passie uit als job?

Mijn Realisaties

Op zoek naar een betrouwbare partner tijdens je ruwbouw-, dak- of grondwerken of je deel- of totaalrenovatieproject? Welman Projects renoveert je woning of handelszaak van A tot Z. Samen rond de tafel, bespreken we je project volgens jouw wensen en onze vakkennis. Volg ons op Instagram en volg onze lopende projecten en afgewerkte realisaties op de voet.